LiveZilla Live Help
Tel.: +36 76/508-760 H-P 8-17

A természetes élet nélkülözhetetlen kellékei

Mosószóda - nátrium karbonát Zoom

Mosószóda - nátrium karbonát

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Környezetbarát tisztítószer vízlágyító hatással
Kiváló kiegészítő mosódiós mosáshoz. Erős szennyeződés, foltok esetén előázatáshoz is használható. Adagolja a mosópor helyére, vagy a ruhákra is szórhatja.


A mosószóda (nátrium-karbonát) vízlágyító, zsíroldó és tisztító hatása mellett érdemes megemlíteni, hogy olcsó és környezetbarát termék. A mosóporos mosásnál fele-harmada is kiváltható vele, ezzel is kímélve a pénztárcánkat és a környezetet. Szennyezettebb ruhák esetén érdemes a mosódió mellé is használni. A mosószóda alkalmazása azonban nem merül ki a mosásban; mosogatáshoz vagy felmosó szerként is megállja a helyét.

Nincs készleten

Termék név Ár
Mosószóda - nátrium karbonát 0,5kg
260,00 Ft
Mosószóda - nátrium karbonát 1,5kg
860,00 Ft

Termék leírás

Termék leírás

A mosószóda (nátrium-karbonát Na2CO3) általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. Igen kis mennyiség is elegendő belőle. Olcsó és hatékony alternatíva a környezetet terhelő foszfát tartalmú szerek helyett. Érzékeny bőrűeknek gumikesztyű használata ajánlott , mert szárítja a bőrt!

Használata:
Koszos edények, tárgyak áztatásához 15 liter vízhez kb. 1-2 evőkanál mosószódát adjunk. Üveg edényeket, poharakat ecetes vízzel ajánlott utána átöblíteni, hogy ne maradjanak foltok. Alumínium edényekhez ne használjunk mosószódát!
Általános le- és felmosószer: egy liter forró vízhez adjon egy evőkanál mosószódát. Nagyon erős szennyeződés esetén három evőkanál mosószóda szükséges.
Leégett edények mosogatásához: 5 liter forró vízben egy evőkanál mosószódát oldjunk fel.
Ázatás: 5 liter meleg vízhez adjunk 1-2 evőkanál mosószódát, és áztassuk a ruhát 1-2 órán keresztül. Erősen szennyezett ruhák esetén az áztatást több árán keresztül folytassuk. Gyors félórás áztatáshoz 6-8 evőkanál mosószóda szükséges.
Vízlágyítás: 1 evőkanállal együnk a mosógépbe a mosás elején a használt mosóporral együtt.
Mosódiós mosáshoz: kemény víz esetén, vagy erős szennyeződés esetén tegyen egy kávéskanál mosószódát a mosóporos rekeszbe. Fehér ruhánál még jobb eredményt érhet el nátrium-perkarbonát használatával.

Vélemények

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Termék címkék

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.